PÅ VEIEN HJEM ..

Legg meg til som venn

For en fantastisk start på dagen . Våknet av at samboeren min hoppet ut av sengen - bokstavligtalt . Ikke snakk om at jeg skal få sove noen minuttet ekstra . Neida. Som den potetsekken han gjorde seg til var det bare rett opp å stå. Like greit skulle på butikkleder møte 0830 .

Gode resultater hos oss flinke jenter på Bikboktriaden . Mystery shopperne var fornøyde , og da er jeg fornøyd .

Idag måtte jeg også gå til jobben , siden min samboer tok med bilen min på jobben sin for å skifte til vinterdekk. Slik som været er nå tror jeg fint jeg kunne kjørt med sommerhjul ut året .

På veien hjem møtte på en tragisk M pose som lå og skinte i UV strålene . Vi nordmenn er super flinke til å forsøple vårt vakre land !

Jeg fortsatte og snoke i grøfta . Hva er det egentlig vi kaster ? Og hvor går grensa .. Jeg går og går nyter det fantastiske høstværet . OG hva er det jeg ser ... Jo ! En YOGA matte . Enten er det sikkelig yoga-entusiast som skal ha naturen inn med teskje og føler at yoga timen passer perfekt i grøfta.

Ble nesten litt satt ut på hva vi faktisk kaster fra oss ! Den M-posen er jo bare en liten gråstein i forhold.

Men men tross yoga matter i grøfta og M-poser er Sørlitoppen også kalt Holmenkollen (Hehe) verdens beste sted å bo på. Trives veldig godt , og det var heller ikke verdens undergang å gå til jobben . Fikk jo sett mye vakkert ..

-Stinea

Én kommentar

Hanne Lien

24.10.2013 kl.11:13

så deilig å gå til jobben <3

STINEA

24.10.2013 kl.12:54

Hanne Lien: ja hvertfall når solen skinner og høstværet er på topp :-)

Skriv en ny kommentar

STINEA

STINEA

22, Løten

IT'S ALL ABOUT ME

Kategorier

Arkiv

hits