MY HOME MY HEAD

Legg meg til som venn

Begynner innlegget med å si : fyfaen! Fyfaen jeg har så vondt i hodet . Det dunker i tinningen , føles ut som jeg har en kondomdrakt over pannen . Pluss et barnebelte strammet inn over pannen ! Ellers har jeg det bra .

Fått ryddet opp på kjøkkenet mitt idag. Holdt på med oppussing , og jeg kan virkelig ønske IKEA en riktig jævlig dårlig jul. De har virkelig ikke tunga i munn når dem sender ut kjøkken . .

Har ikke pyntet til jul i år, når jeg føler at jeg nettopp har kommet på plass i mitt egent hjem . Men tar jeg ikke helt feil blir det jul neste år.. Så sant vi ikke har blitt overkjørt av islamerne !

My home ! Er så fantastisk å se at det begynner å se ut som et hjem jeg og min kjære kan bo i og skape mange fine minner . Fikk jeg nesten brekninger av meg selv her . .

-Stinea

Ingen kommentarer

Mia

17.12.2013 kl.12:41

Hei :) Ville bare si at jeg har en konkurranse gående på bloggen min hvor du kan vinne sminke fra Yves-Rocker til en verdi av 400 kroner. "Goodiebagen" inneholder: Mascara, kajal, leppestift og pudder. Håper du vil delta :D Ønsker deg en fortsatt fin uke!

Skriv en ny kommentar

STINEA

STINEA

22, Løten

IT'S ALL ABOUT ME

Kategorier

Arkiv

hits