DIY : SENGEGAVL

Legg meg til som venn

Lørdagen er over og jeg hadde et mål med dagen ! Og det målet klarte jeg . Nemlig spise opp smågodteriet mitt . Og det er vel egentlig alt jeg har gjort idag . Akkurat nå føler jeg meg som Norges største potetsekk ! Stappa med sure kirsebær og surefrosker , det er så godt . Forbanna godt . Dessverre glemte jeg å kjøpe epler, bananer , pærer og druer . Godis husket jeg... Typisk meg . Gjorde samboeren min glad da . Straffa er en lang løpetur imorgen .

Før jeg stappet i meg smågodteriet mens jeg så på FOTBALL VM . Samboeren min skulle absolutt se på det , hvem tror du sovnet etter 2 minutter ? Jo han. Hvem tror du satt og så på denne jævla ballen ? Jo meg . Tilbake til bildet . Jeg holder på å lage min egen sengegavl . Og tror jeg blir ferdig imorgen .

Tro meg . Føles ut som noen har kjørt over tomlene mine 20 ganger med en jævla tung lastebil - unødvendig vondt ,etter å trekke om 27 knapper og rive ut 27 hull i Skumgummimadrassen . ALDRI igjen. Det er smerte bare å taste på iphonen .

Viser dere bilder Så fort sengegavelen har kommet opp bak sengen . Gleder meg til å vise .

-Stinea

Én kommentar

Stine

01.08.2014 kl.17:24

Jeg også har sykt lyst på slik sengegalv, men det er så sykt dyrt og kjøpe.. Har du bare festet skumgummi madrassen til ei plate og festet på knapper?

STINEA

01.08.2014 kl.17:57

Stine: Hehe ja nesten :-) er ikke såååå vanskelig , selvom det blir mye banning og kjefting , haha. Anbefaler og søke rundt på Google og YouTube .

Skriv en ny kommentar

STINEA

STINEA

23, Løten

IT'S ALL ABOUT ME

Kategorier

Arkiv

hits