TOPPBLOGGERE = DEPPA?

Vet ikke hva som foregår på topplistene , men depresjon og angst sprer seg som pesten der oppe . . Er det en måte å skaffe seg flere lesere på? Mulig de har en tung tid , men alle på toppen? Ok kanskje ikke alle , men skremmende mange . Den nye trenden. Være sårbar og sorgfull .

Hvor ble det av de humoristiske , ironiske og inspirasjons( ordet jeg aldri skal klare å lære meg, sikkert derfor ALLE forkorter ordet også til INSPO, Ingen som klarer å stave det, forbanna ord) fulle innleggene ?

Her nede på "bunn" er det fryd og gammen . Ingen kommentarer og noen få sidevisninger . Jeg kan vise rumpehullet uten at noen bryr seg . Livet . Vel jobben min hadde jeg kanskje mistet . Ja , for jeg har jobb i motsetning til disse deprimerende tenåringsjentene på "toppen" kanskje det å komme deg ut i arbeidslivet , få rutiner på livet kanskje det gir deg mening ?

Nå kaller jobben , skal jobbe kvelden . Har troen på dette blir en god arbeidsdag. Været er sånn hipp som happ. Og da kommer kundene syngende inn i butikken . Pluss at jeg skal leke med 8 store djevler idag (dukker) . De må skiftes på innimellom de også. Desverre. Prøvd å sette på en dukke jeans? Ikke det nei? Da snakker vi depresjon !

Bikbok <3 fine butikken min .

-Stinea

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

STINEA

STINEA

23, Løten

IT'S ALL ABOUT ME

Kategorier

Arkiv

hits