JEG DRITER VEL I HVA ISEN INNHOLDER?

Legg meg til som venn

fant en Artikkel som provoserte meg helt opp til månen !! Eneste folkeslaget som klapper med hendene til denne er ernæringsfysologer og fitness-besatte som ikke klarer og unne seg noe digg i hverdagen .

Jeg driter vel i hva isen innholder ? Hvis jeg vil unne meg en is, gjør for faen det ! Mens i denne Artikkelen anbefaler de at du må droppe lunsjen , hvis du skal kose deg med en is ... Hvis ikke blir det altfor mange ckal .Ja hva sa ? Kjenner jeg blir så provosert , ikke rart jenter / gutter ender opp med spiseforstyrrelser eller overtrener . Når alt man leser på nett havner om mat og usunn mat. Hvor ble det av de artikklene som ber deg LEVE som er menneske. Vi ble utdelt et LIV, ikke fuck det opp ved å høre på andre, gjøre som andre.

-Stinea

Ingen kommentarer

Caroline

03.08.2014 kl.14:21

Det er trist at enkelte absolutt må dele hvor mye kalorier det er i bla bla bla, og hvor usunn ting man spiser er. Aksepterer at de vil slanke seg eller bli fit eller hva enn de vil, men de trenger liksom ikke dele det med meg og få meg til å få dårlig samvittighet for ting jeg spiser. Er enig med deg.

Skriv en ny kommentar

STINEA

STINEA

23, Lørenskog

IT'S ALL ABOUT ME

Kategorier

Arkiv

hits