KVINNER SOM HATER KVINNER

Legg meg til som venn

Bloggen min er så halveis som det overhode er mulig å drive en blogg. Den ligger her og råtner med forsvinner aldri med jorden.

Siste dagene har jeg irritert meg over en sak på facebook som har dukket opp daglig, uansett hvor jeg ser dukker atrikkelen opp.

Saken jeg skal snakke om er "graviditet er ingen sykdom" kvinner som rakker ned og snakker kvinner ned er stygt og råttent . Hvorfor skal du og jeg bry oss hvis en kvinne i svangerskapet sitt "utnytter " å være syk under graviditeten? Hva faen har vi med det å gjøre ? Ingen svangerskap er like . Noen har faktisk et tøfft svangerskap . Mens andre jobber ræva av seg for og virke "perfekte" under graviditeten. Trene og slanke seg har blitt det nye store for kvinner som er gravide ! Hvorfor ikke spy på dem ? I stedet for å spy fra sidelinjen over disse kvinnene som bruker graviditet som "sykdom"? De skader hverken barnet eller seg selv. til tross for disse mødrene som slanker seg under svangerskapet .

Hvorfor kan vi ikke hjelpe hverandre og støtte hverandre ? Skryte av hverandre ? HALLO, vi er superkvinner.I stedet for at en kvinne skal skamme seg fordi hun sykemelder seg tidligere en hva DU ville gjort. Drit i det, tenk på deg selc. Det kan være så mange grunner . Så kutt ut den spyinga, det ender bare opp med at dere anti-ikke-syke-under-svangerskapet- perfekte - kvinnene får smake deres egen medisin.

Vi må slutte tro vi er så jævla mye bedre en alle andre.

-Stinea

Én kommentar

Thea

10.05.2015 kl.00:20

Bra skrevet, og er veldig enig. Kvinner må bli flinkere til å la seg inspirere av andre kvinner, fremfor å se på dem som konkurrenter og av den grunn rakke ned eller baksnakke. Interessant blogg du har :)

Skriv en ny kommentar

STINEA

STINEA

23, Lørenskog

IT'S ALL ABOUT ME

Kategorier

Arkiv

hits