RANET PÅ CAFE

Idag har jeg gjort sikkelig bloggting ! Fra det lille stedet jeg kommer fra , har de klart og trykt inn en cafe .tro det eller ei. Jeg ble ikke sjokkert, åpnet 13 og stengte 15. Det kom fint lite folk, rettere sagt kun oss. To unger og tre voksne. En cafe med Norgesdyreste priser . Kjøpte meg en baguett med ost og skinke , 70 kr skulle dem ha . Kunne keg kjøpt meg 5måltider for på butikken.Jeg tørte ikke tanken på og bestille en kaffekopp , så da løp jeg heller frem og tilbake på do for å slurpe litt vann . Koselig var det uansett . Dyrt eller ei. Mulig cafe er dyrt,bra jeg ikke lever av blogging og cafetilværelsen. Ran kaller jeg det.

Litt skakke bryn hører vel med på en søndag? Nå har jeg kommet meg hjem og du vet den følelsen når du har glemt at du har tatt av sengetøyet ? den følelsen har jeg nå. Faen . Jeg som ville hoppe rett i seng. Nå må jeg slåss med laknet og dynen før jeg kan sove. Da blir jeg lysvåken og kan egentlig bare gå ned igjen å se på tv. .

Æsj hiv og hoi for ei gul dyne. Den er født sånn . Ikke møkkete altså! Jeg får gjøre det jeg hater aller mest i verden da . Dette er helt seriøst like kjedelig som å pusse tenner , gå på do ( det faktisk det dødelig kjedelig ) ,vaske håret , føne håret . Håper du har skjønt hvor kjedelig jeg syns det er å bytte sengetøy nå.

-Stinea

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

STINEA

STINEA

23, Lørenskog

IT'S ALL ABOUT ME

Kategorier

Arkiv

hits